Welkom in Haren!

Welkom in Haren! Met die slogan gaat het Toeristisch Platform Haren, dat deel uitmaakt van de ondernemersvereniging Ondernemend Haren, meer toeristen naar De Groene Parel lokken. Via de website www.welkominharen.nl is een aantrekkelijk arrangement te boeken dat bestaat uit twee overnachtingen in het Postillion hotel en een entreebewijs voor de Hortus.

Een van de initiatiefnemers van het toeristisch platform is Arnold Bergsma, eigenaar van internetbureau Webfactor. Die firma ontwikkelde de aantrekkelijke Welkom in Haren! website en benaderde Bureau Bijschrift van fotograaf Reinier Treur (tevens drijvende kracht achter dit fotoblog) voor het verzorgen van de fotografie.

Die leverde de foto’s, deels uit stock en deels speciaal geschoten voor deze opdracht.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's