Jaaroverzicht 2010

Net als 365 dagen geleden besluiten we het jaar met een overzicht van de mooiste foto per maand. Het is een selectie die niet is gebaseerd op belang van de foto of de gebeurtenis, maar enkel en alleen op esthetiek, en dat dan naar mijn eigen, persoonlijke smaak. Het betreft evenmin per definitie de 12 mooiste foto’s van het jaar, maar steeds de aardigste foto per maand. In sommige maanden zijn er veel fraaie foto’s gepubliceerd, maar er kan er steeds per maand maar één de mooiste zijn. Daar tegenover staan de maanden waarin het aanbod schraal was; toch is er ook dan één de ‘mooiste’ – of althans de minst saaie –  van de maand.

Hieronder mijn – arbitraire – keuze.

 

januari: Oosterpolder

 

februari: Reiger met mol

 

maart: BP

 

april: Ooievaars

 

mei: Garages

 

juni: Oranjegekte

 

juli: Paardenvolk

 

augustus: Wolkenlucht

 

september: Zwammetje

 

oktober: Kleverig koraalzwam

 

november: Paterswoldsemeer

 

december: Schaatssporen op het Paterswoldsemeer

Verder Bericht

Vorige Bericht

1 Reactie

  1. Gelkinghe 31 december 2010

    Foto van het jaar is toch die reiger met mol.

© 2024 - Haren in Foto's