Villa Sasso, Rietschans, of…

In het pand waar tot eind vorig jaar restaurant Villa Sasso was gevestigd, wordt druk gewerkt. De interne verbouwing is in volle gang.

Muren worden doorgebroken, zodat binnen één grote ruimte ontstaat. Daardoor hebben alle gasten een connectie met het meer. Dit in tegenstelling tot de oude situatie waarbij eters in de voorzaal (aan de zijde van de Meerweg) afgescheiden waren van de zaal aan de waterkant.

Rietschans_DSC0932

Binnenkort opent hier een nieuw restaurant. Dat zal geen Villa Sasso heten. Die naam is al van de gevel gehaald. Zal de vroegere naam “Herberg De Rietschans” weer in ere worden hersteld? Het oude naambord staat quasi nonchalant tegen de zijmuur geleund. Of komt een nieuwe naam boven de menukaart prijken?

Rietschans_DSC0926

Rietschans_DSC0929

Die kaart zal anders zijn dan die van het oude restaurant, verzekert de eigenaar ons. Hoe anders? Dat zal blijken als de zaak opengaat, in juni.

Rietschans_DSC0930

Maar ketchup en mosterd zullen dan vast niet meer ter tafel komen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's