Nieuw transferium ook voor trucks

Nee, dit is geen 1-aprilgrap, zoals (andere) Harener media meer of minder geslaagd hebben gebracht. Geenszins proberen wij hier de indruk te wekken dat het nieuwe transferium straks ook officieel opengesteld zal worden voor vrachtwagens, hopende op verontwaardigde reacties van bij de neus genomen omwonenden.

Nee, feit is dat het thans nog braakliggende terrein waarop op enig moment het nieuwe transferium (of de uitbreiding van het huidige, zo u wilt) moet worden gerealiseerd – en dat door automobilisten vaak al volop wordt gebruikt als overloop van de huidige parkeerplaats – zo af en toe ook een zekere aantrekkingskracht heeft op bestuurders van trucks.

Gisteren stond deze truck met oplegger geparkeerd op het veldje, zoals enkele jaren geleden een andere vrachtwagen er een tijdelijke rustplaats vond.

Het enige dat nog ontbreekt is een frietkot en enkele picknicktafels ;)

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's