Bonte Hoek looft prijs uit voor wie weet wat wèl reden van inpakken bomen is

Afgelopen zondag publiceerden wij een foto van ingepakte bomen bij kwekerij Park Bonte Hoek in Glimmen. En gemakshalve gaven we daar ook een verklaring bij die ons logisch leek: de knoppen beschermen tegen de nachtvorst.

Aardig bedacht, maar helaas volkomen onjuist, zo laat de kweker op Facebook weten. En hij verbindt er meteen een leuke prijsvraag aan. Wie weet wat wèl de reden is voor het inpakken van de elzen, mag bij de Park Bonte Hoek een els (alnus) komen uitzoeken.

Een leuk gebaar van de Glimmer kweker. Laat uw verklaring achter op zijn Facebook-bericht, en wie weet wint u een fraaie els.

UPDATE: Inmiddels is het juiste antwoord gegeven. Het heeft te maken met bestuiving.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's