Van der Molen binnenkort weer open

De onlangs gesloten garage Van der Molen gaat binnenkort weer open. Althans, bij de leegstaande showroom aan de Emmalaan staat sinds kort een groot bord met de tekst: BINNENKORT GAAN WIJ WEER OPEN, MAAR DAN VOOR ALLE AUTOMERKEN!

vdMolen_DSC4976

Nadere informatie ontbreekt momenteel. Of het een doorstart is van het failliete Pouw / Van der Molen of dat er een andere ondernemer in het pand een allround autobedrijf start? En wanneer precies ‘binnenkort’ is?

In ieder geval ziet het er naar uit dat de voornaamste entree van Haren niet al te lang de wat troosteloze aanblik van een leegstaand garagebedrijf zal hebben.

UPDATE 10 februari:

De redactie van het Harener Weekblad, waar een van deze foto’s ook is gepubliceerd in mijn fotocolumn, is inmiddels te weten gekomen dat de failliete autobedrijven van Pouw Noord zijn overgenomen door de Stern Groep, naar eigen zeggen de grootste autodealer van Nederland.

Waarschijnlijk wordt de vestiging aan de Emmalaan een zogeheten Stern Point, een formule die zich vooral richt op onderhoud aan auto’s van allerlei merken en op de verkoop van gebruikte auto’s.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's