Puntjes op de i van Vondellaan

Afgelopen dinsdag werd de Vondellaan weer opengesteld voor het verkeer. Acht maanden was de doorgaande weg afgesloten geweest maar nu kunnen automobilisten weer via deze route richting A28.

Tot vlak voor de officiële openingshandeling waren medewerkers van de aannemer nog bezig om de puntjes op de i te zetten (zie ook het bericht dat ik daar dinsdag aan wijdde). En blijkbaar waren er nogal wat i’s, want een week voor de opening waren de werkers ook al bezig met het zetten van de nodige puntjes.

 

Verkeersborden werden bevestigd, de rioleringsputten geïnspecteerd en gereinigd, klinkers in het wegdek getikt, en beplanting werd aangebracht.

De mannen van aannemer Hoornstra waren er maar druk mee. Onder wie een rembrandtiaanse reus. Hoewel, een reus bleek hij bij nader inzien niet te zijn. Want voor het monteren van dit verkeersbord stond hij op de vork van een heftruck, een meter boven het wegdek.

Maar zijn kapsel had wel degelijk wat weg van de haardracht van de meesterschilder. Dezelfde coupe en krullen. Net zo rossig als de herfstbladeren van de bomen op de achtergrond. Daar móét een fotograaf toch gewoon een plaatje van maken?

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's