Bushaltestalling

Al maanden staan langs de Rijksstraatweg bij Glimmen, ter hoogte van de voetbalvelden, een stuk of acht bushokjes. In de opslag of is het veeleer een bushokjeskerkhof? Een aantal ramen is uiteraard al gesneuveld. Verder valt het met de vernielingen enorm mee.

Ik vermoed dat de abri’s hier tijdelijk zijn gestald toen langs de Rijksstraatweg alle bushaltes rolstoelvriendelijk zijn gemaakt door het aanbrengen van een verhoging in het tussen abri en opstapplaats gelegen fietspad. Zie mijn blogje uit september vorig jaar.

Da’s inmiddels wel vier maanden geleden. Worden busreizigers sinds die tijd nat bij de meeste haltes? Of zijn deze haltes “over”? En als dat zo is, wat gebeurt er dan mee en hoe lang blijven ze nog hier gestald?

Hoe dan ook, wie bij deze abri’s staat, moet er rekening mee houden dat de bus gewoon doorrijdt…

 

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's