Fietstunnel in verval

Regelmatige bezoekers van dit blog zullen mijn fascinatie voor de oranje fietstunnel onder de A28 en de bijbehorende betonnen bushalte kennen. Eerder publiceerde ik daar meermaals foto’s van, zoals hier en hier. De vormgeving – met name de rondingen en de wijze waarop de trapopgangen naar de bushalte en transferium zijn aangebracht – en de oranje kleurstelling, het is prachtig.

Inmiddels begint er wel wat vervallen uit te zien. Het onkruid op de trappen naar de weinig gebruikte bushalte aan de westzijde van de A28 (richting Assen) tiert welig, zoals dat heet.

En de gebruikte verf in de tunnel was misschien toch niet helemaal van de goede kwaliteit.

Toch heeft dat ook wel iets. Regelmatige bezoekers van dit blog zullen mijn fascinatie voor verval en desolatie kennen…

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

1 Reactie

  1. Gelkinghe 2 augustus 2011

    Ja, maar dit is toch andersoortig verval. Het echte fotogenieke verval heeft er, net als wijn, heel lang over gedaan om te rijpen. Dit is instant verval uit een potje van het merk Onzorgvuldigheid. Nieuwe dingen moeten wel een poosje meekunnen, vinden we.

© 2024 - Haren in Foto's