Haren beste woongemeente van Nederland

Volgens weekblad Elsevier is Haren de beste woongemeente van Nederland. Dat is de uitkomst van  het jaarlijkse onderzoek De beste gemeenten van Elsevier en Bureau Louter.

Haren wint de titel “omdat daar alle ingrediënten aanwezig zijn voor goed wonen: prachtige huizen en lanen, natuur, weinig overlast, een saamhorige gemeenschap en alle voorzieningen binnen de eigen gemeentegrenzen of anders in de naburige stad Groningen. De gemeente Haren stond al jaren in de top-10, maar laat dit jaar traditionele winnaars uit ’t Gooi achter zich.”

De uitverkiezing is een goede reden om eens een compilatie op te stellen van foto’s die eerder op deze site zijn gepubliceerd, zodat de toestromende bezoekers met eigen ogen kunnen zien dat er geen woord gelogen is aan de motivatie van Elsevier.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's