Swingin’ Groningen visits Haren

Gisteren deed de Swingin’ Groningen Regiotour Haren aan. Het rijdende podium stond opgesteld voor het Clockhuys. ’s Avonds traden de regionaal wereldberoemde bands Up On The Beat en Drum ’n Bassie op, maar in het voorprogramma verzorgden o.a. enkele leerlingen van Clockhuys popmuziekdocent Harrie van Lier een optreden. Ze kondigden zichzelf aan als een Band Zonder Naam.

Dit uit de hand en met een simpele compact camera geschoten filmpje toont de laatste twee nummers van deze (gelegenheids)formatie. Naast het beeld is ook het geluid van belabberd niveau, maar dat laatste komt niet alleen door de camera en diens bediener, maar ook door de nogal amateuristische techniek van de firma die was ingehuurd voor licht en geluid (ik zal geen namen noemen).

Als dit geen YouTube culthit wordt ;)

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's