Tweetup Haren

De eerste tweetup in Haren bracht afgelopen vrijdagavond zo’n 30 twitteraars bij elkaar op het zonnige terras van Intermezzo. Het doel van de bijeenkomst was een meet & greet – of in gewoon Nederlands: een borrel – van Harense gebruikers van het social medium Twitter, die elkaar veelal niet of slechts virtueel kennen. De tweetup stond in het teken van de Het Leukste Dorp van Groningen, met de bedoeling Haren (nog) hoger op de ranglijst van die verkiezing te krijgen. Er kon dan ook ter plekke gestemd worden.

Meet & greet…

… maar ondertussen natuurlijk wel blijven twitteren.

TV Noord interviewde een van de initiatiefnemers, Mariska Sloot…

… en ook op Haren FM deed zij haar verhaal.

Een foto neemt een twitteraar uiteraard met z’n telefoon.

Naar verluidt was EddeBu de eerste Harense twitteraar ooit.

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's