Sleetjerijden

Ook een manier van sleetjerijden. Vanmiddag gezien aan de Lutsborgsweg.

Verder Bericht

Vorige Bericht

2 Reacties

  1. Gelkinghe 19 december 2010

    Is dat niet het weiland waar anders Belgische paarden staan? Zie de bovenste hier:
    http://gelkinghe.web-log.nl/gelkinghe/2010/04/rondje-gorecht.html

  2. Haren in foto's 20 december 2010

    @ Gelkinghe: zou kunnen, maar weet dat niet zeker. Ik kan op jouw foto niet precies zien wara die gemaakt is. Dit weiland is naast de noordelijke toegangsweg naar Sassenhein. Vroeger stonden hier volgens mij meestal een oif enkele kleine ponies (nog kleiner dan het hier gefotografeerde exemplaar), en in het weiland erachter (dus wat dichter naar Sassenhein) staan (ook nu nog) enkele ‘gewone’ paarden. Op dit voorste veldje is onlangs wel het een en ander gebeurd en gesloop[. Het zou me niet verbazen als er gebouwd gaat worden.

© 2024 - Haren in Foto's