Brand Lutsborgsweg

Een middelgrote brand brak vanmiddag omstreeks kwart voor één uit in een woning op de hoek van de Lutsborgsweg en de Ruitersteeg in Haren. De brandweer rukte met twee bluswagens uit en wist de brand binnen een uur onder controle te krijgen.

De brand is ontstaan in de kelder van de woning, bij de daar geplaatste wasdroger. De vermoedelijke oorzaak is volgens een zegsvrouw van de brandweer kortsluiting, maar technisch onderzoek zal dat nader moeten uitwijzen.

De brand veroorzaakte brandschade in de kelder, en elders in de woning ontstond rook- en waterschade. Persoonlijke ongelukken deden zich niet voor.

 

UPDATE 20.00 uur:

RTV Noord meldt dat a.g.v. de brand in de omgeving van de Lutsborgsweg een stroomstoring ontstond, die inmiddels is verholpen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's