Roofvogelshow

Op het terrein van Beatrixoord vond vanochtend een roofvogelshow plaats. Ruim honderd belangstellenden, merendeels patiënten, begeleiders en bezoekers van het revalidatiecentrum en leerlingen van de Prins Johan Friso Mytylschool uit Haren, zagen een boeiende show van rondvliegende uilen, valken en arenden.

De roofvogels werden gepresenteerd door Jan Pap van Valkerij Friesland.

Verder Bericht

Vorige Bericht

2 Reacties

 1. Gelkinghe 8 juli 2010

  De foto’s van jou zijn beter dan die van mij, vind ik.
  Wat mij betreft had die man niet dat witte ding aangetrokken.

 2. Haren in foto's 8 juli 2010

  @ Gelkinge: Dank, maar je moet jezelf niet tekort doen. Jouw foto’s zijn ook mooi en geven een goed beeld van het event. En de oehoe staat er fraai op.
  Vergeet ook niet dat jij met een compact camera werkt (zie ik aan het formaat) en ik met een professionele spiegelreflex met in dit geval een 400mm objectief, waardoor ik kon focussen (om die moderne voetbalterm maar eens te gebruiken) op portretten van de vogels.
  Het witte shirt van de valkenier was inderdaad een ramp in de felle zon. Het helpt dan als je in raw schiet, dan kan je bij de conversie een groter contrast overbruggen. Dat kost je wel wat meer werk in de nabewerking, natuurlijk.

© 2024 - Haren in Foto's