Oud-mariniers

Afgelopen zaterdag kwamen oud-mariniers uit Groningen en Drenthe bij elkaar voor een reünie in restaurant De Twee Provinciën. Ze grepen de gelegenheid aan om ook de buitenwereld te laten zien wat de marine en het korps mariniers allemaal doen. Ongetwijfeld ook bedoeld om de reputatie (verder) te verbeteren en wellicht ook met wervingsdoeleinden. Er waren in ieder geval veel activiteiten georganiseerd voor jong en oud. En het goede weer hielp ook een handje.

De dag werd afgetrapt door de landing van een drietal parachutisten en het hijsen van de vlag.

Een van de meest spectaculaire activiteiten was het meerijden met een pantservoertuig over zandbulten die op de parkeerplaats bij de Twee Provinciën waren gestort. Ook voor het varen op een rubberboot, de klimwand, een brugsimulator en een woestijnjeep bestond veel belangstelling.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's