Rocking Haren

Gisteravond vond in ’t Clockhuys in Haren een open podium plaats voor muzikanten. Organisator Thérèse Bekink (hulde voor dit prima initiatief!) had 4 bands uit Haren of omgeving geprogrammeerd. Ik ging ernaartoe om wat foto’s voor m’n portfolio te maken, zonder hooggespannen verwachtingen van de muziek. Maar wow, wat swingde dat.

De avond werd geopend door Pieter Slobbe en zijn band. Ruige en heftige rock, die klonk als een klok. Daarna volgde de band van Tommy Ebben. Sterke songs, beetje Bob Dylan-achtig, wat ingetogener dan Pieter Slobbe. Een fraai optreden, met voornamelijk eigen nummers.

Drie meiden, onder wie Heleen Fokkelman en Esther Koning, zongen vervolgens in een soort afvalrace een aantal sterke songs, begeleid door enkel piano.

Maar de klapper van de avond was Tadpole, een Harense band die regionaal al naam heeft gemaakt – en terecht! Met een ijzersterke set van eigen nummers en covers – o.a. een geweldige Jimmy Hendrix vertolking door gitarist Marco Boers – speelde de band de zaal (slechts zo’n 40, nou vooruit: 50 aanwezigen) geheel plat. Een verpletterende indruk maakte lead zangeres Joline Bakker, die niet alleen uitstekend zingt maar ook een zaal om haar vinger kan winden. Wat een uitstraling! Deze band gaat het maken, mark my words!

Meer foto’s hieronder:

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

2 Reacties

  1. Henk Jan van den Heuvel 5 december 2008

    Wat en super leuk verhaal over ons Open Podium. Dank je wel. Ik maak reclame voor je weblog in onze schoolkrant. Dat is wel goed toch? Groet, Henk Jan van den Heuvel.

  2. Haren Foto 12 december 2008

    @ Henk Jan: Tuurlijk is dat goed. Dank voor je positieve reactie, en de reclame die je gaat maken.

© 2024 - Haren in Foto's