Levensgevaarlijk drijfzand

Het bordje laat niets aan duidelijkheid te wensen over: het terrein van het gesloopte AZC is levensgevaarlijk vanwege drijfzand (althans voor wie kan lezen – het pictogram is wat ambigu; het zou zomaar kunnen betekenen dat je achter dit hek heerlijk kunt pootjebaden)

Helaas liggen bordje en hek er wat slordig bij.

De waarschuwing valt nog voldoende op, maar het is wel erg gemakkelijk om toch het terrein op te lopen. En zo’n bordje maakt het voor kinderen alleen maar uitdagender om dat dan ook eens te doen.

Denk niet dat het hek onlangs is omgevallen (of -getrokken) en dat de gemeente snel een einde aan deze levensgevaarlijke situatie zal maken. Het hek ligt er zeker al vier weken zo bij (maar waarschijnlijk zelfs al een week of acht). Duidelijk zichtbaar vanaf de Oosterweg. Daar moeten toch geregeld medewerkers van de gemeente langsrijden. Is er dan niemand die intern eens aan de bel trekt? Al is het wellicht primair de verantwoordelijkheid van de aannemer, dan nog heeft de gemeente een rol in het kader van de veiligheid voor (kleine) burgers.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's