Italini

Sinds kort is de enige echte ijssalon van Haren weer geopend. Nee, niet de second movers van Intermezzo, maar de Italiaan op de hoek van de Rijksstraatweg en Kerkstraat. Twee jaar geleden vanuit het niets gestart, en het was – anders dan ik had verwacht, ik geef het eerlijk toe – een schot in de roos.

De naam Toscane is inmiddels van de gevel verdwenen (figuurlijk dan, want op de buitenmuur prijkt die naam nog steeds); de zaak gaat vanaf dit seizoen verder onder de naam Italini. Het interieur onderging een metamorfose (een hele verbetering) en het assortiment werd uitgebreid met Italiaanse broodjes (nog niet geprobeerd).

Een aanwinst voor Haren.

Verder Bericht

Vorige Bericht

9 Reacties

 1. Bob 5 april 2009

  Lekker ijs inderdaad, maar wel heel erg zunige bolletjes. Wat dat betreft gaat mijn voorkeur uit naar Intermezzo, ook veel lekkere smaakjes, en bijna 2x zoveel ijs voor je geld!
  Vervelend typetje ook, die eigenaar van Italini. Jong Italiaans patsertje. Bah.

 2. Alexander 5 april 2009

  Op de foto zie ik dat de grote foto van Venetie op de muur is verdwenen. Was leuk, maar het klopte niet: Venetie ligt niet in Toscane…

 3. paul 18 april 2009

  Erg mooie ijssalon, veel smaken maarliefst 48 verschillende smaken op water en roombasis.het interieur in overweldigend. de broodjes (zelf geprobeerd) zijn super veel italiaanse producten. echt een leuke eyecather in haren.

 4. michael 18 april 2009

  Super ijs. ben blij dat het veranderd is. het heeft een warme sfeer. wat ook erg leuk is dat je er niet alleen een ijsje kan halen maar ook een heerlijke smoothie of lekkere koffie. we gaan elk weekend na ons hockey wedstrijd een heerlijk ijsje halen.
  Italini zet hem op!

 5. marcello 18 april 2009

  Echt een super aanwist voor haren, ik stuur al mijn klanten door voor een heerlijk ijsje en een lekker broodje

 6. Anne-Sophie 18 april 2009

  Heerlijk ijs voor een goede prijs! Ik ben zelf een echte ijsliefhebber en vind dat ze nergens in Nl zulk lekker ijs hebben. De smaken zijn precies zoals ze horen. Verder vind ik de uitbreiding van Italiaanse broodjes een goede keuze, super lekker namelijk. De metamorfose is ook goed gelukt, de ijssalon ziet er heel mooi, warm en trendy uit. De eigenaar is ook altijd in voor een babbeltje, wat ik wel erg kan waarderen..
  Italini is zeker een aanwinst voor Haren!

 7. Caro 18 april 2009

  Love de smooooooothies!

 8. peter de jong 19 februari 2010

  Haha Bob soms betrokken bij intermezzo? en bang voor een goede concurrent? Want alles wat je zegt riekt een beetje naar afgunst. Want italini geeft juist wel behoorlijke hoeveelheden en bied daarintegen kwaliteit terwijl intermezzo het mischien van de kwantiteit moet hebben omdat de kwaliteit simpel minder is. En de een vind het een patserig mannetje, maar als je verder kijkt dan zie je een ambiteuze jonge ondernemer die z’n ijszaakjes gewoon goed onder controle heeft. En wat betreft z’n italiaanse roots? Lijkt me geen slechte combi met een ijssalon.

  Met vriendelijke groet,

  Peter de Jong

 9. Bob 20 februari 2010

  @Peter de Jong: Wat betreft mijn opmerkingen over het ‘patsertje’; ik moet mijn woorden terugnemen. Ik heb hem onlangs in zijn nieuwe snackbar ‘de Harenaar’ leren kennen als zeer klantvriendelijk.
  Verder geen commentaar.

© 2024 - Haren in Foto's