Gerner en Anjer

In een eerder logje berichtte ik over het verdwijnen van de Gerner stomerij aan de Rijksstraatweg. Afgelopen zaterdag haalden medewerkers van het moederbedrijf Krom Stomerij uit Gorredijk met grote voortvarendheid de lichtbakken en andere reclameaanduidingen van de gevels.

Medewerkers van Krom Stomerijen verwijderen de gevelreclame

Pal tegenover Gerner staat inmiddels ook het pand van bloemenzaak De Anjer – nog niet eens zo lang geleden geopend – leeg. Niet echt verbazingwekkend dat deze zaak het niet redde, gezien de magere kwaliteit en het toch al grote aanbod aan (veel betere) bloemisterijen in Haren.

Een man en een vrouw bewonderen de lege bloemisterij. Of hebben ze plannen hier een andere nering te beginnen?

Verder Bericht

Vorige Bericht

2 Reacties

  1. Bob 15 september 2009

    Ik heb zaterdag een fotograaf zien zitten voor De Anjer. Dat was jij dus! Ik had je niet herkend met dat petje.

  2. Haren in Foto's 16 september 2009

    @Bob: ik was inderdaad incognito, maar ja, jij hebt nu mijn vermomming verraden ;)

© 2024 - Haren in Foto's