King Wah

Een regenachtige zondagmiddag. Geen enkele klant heeft de buien getrotseerd om eens te genieten van een Indische rijsttafel in “Rest King Wah”. (Of in dit eethuis veel te genieten valt, waag ik overigens te betwijfelen, hoewel ik moet bekennen er zelf nog nooit gegeten te hebben; de treurige en wat verveloze uitstraling doet evenwel vermoeden dat hier zelfs naar afhaalchinees-maatstaven weinig culinaire hoogstandjes te verwachten zijn.)

En wat doe je dan als serveerster? Je staart wat mistroostig uit het raam naar de lege, natte straat en pakt een beduimelde krant.

Gelukkig voor haar (en vooral haar baas) waren er blijkbaar wel veel bezorgbestellingen, te oordelen naar het af- en aanrijden van de koeriers (die trouwens in Haren by far de ongekroonde kampioenen asociaal en levensgevaarlijk scooterscheuren zijn – daar kan geen enkele koerier van welke andere maaltijdbezorger dan ook aan tippen).

Verder Bericht

Vorige Bericht

4 Reacties

 1. Bob 8 oktober 2009

  Kun je me in ’t kort uitleggen hoe je die Google-kaartjes op je website kunt gebruiken?
  Ik dacht dat ze statisch waren, maar ik zag net dat je kunt ‘schuiven’, zoomen enzo.
  Ik wil iets dergelijks gaan gebruiken op een te bouwen website.

 2. Haren in Foto's 8 oktober 2009

  @Bob: wat ik doe is het volgende: als ik de kaart heb gemaakt in Google maps en heb opgeslagen, klik ik op “Link” (bevindt zich rechts in de blauwe balk boven de kaart). Dan kies ik de optie “Ingesloten kaart aanpassen en voorbeeld ervan weergeven” in het pull down menuutje dat verschijnt. Daarna opent zich een nieuw scherm, waarin je het kaartje onder (1) kan aanpassen, o.a. qua grootte. Ik kies daar de optie “Aangepast” en voer de gewenste breedte en hoogte in, schuif dan onder (2) zo nodig het kaartje nog zoals ik het hebben wil (je kunt dan ook nog in- en uitzoomen), en als ik tevreden ben, kopieer ik vanuit (3) het html script in m’n weblog.
  Hoop dat dit duidelijk is. Zo niet, laat even weten, dan stuur ik per email wat uitgebreidere info. Bellen kan ook.

 3. Flaflip 10 oktober 2009

  Grotere kaart weergeven

 4. Haren n Foto's 10 oktober 2009

  @Flaflip: Je kunt de kaartjes vergroten door op de naam ervan (onder de kaart in helder blauw vermeld) te klikken. Of bedoel je de menukaart van King Wah ;)

© 2024 - Haren in Foto's