Deur

Aan de Lutsborgsweg stond een container met sloopafval. Aan een van de zijkanten was een oude, aan weerszijden fraai beschilderde deur geplaatst om meer inhoud voor de container te creëren.

De deur herinnerde me aan een van mijn beste marketingactiviteiten ooit. Toen ik in mijn studententijd een scheefafgezaagde deur die als bureaublad dienst had gedaan kwijt moest, zette ik deze aan de straat tegen de gevel van mijn studentenhuis, in de hoop dat iemand de deur zou meenemen zodat ik zonder kosten of moeite van het ding af zou zijn. Na een week stond de oude deur nog steeds tegen de voorgevel van m’n huis, en vreesde ik er niet gemakkelijk van af te raken. Tot ik de ingeving kreeg er een slordig geschreven A4-tje op te plakken met de tekst: “Te koop. 25 gulden”. Na één nacht bleek de deur door iemand meegenomen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's