Zingende kerstboom

Niet alle activiteiten die de plaatselijke middenstand organiseert, blinken uit in kwaliteit en subtiliteit, maar het moet gezegd: de zingende kerstboom die vanmiddag in het centrum van Haren optrad, was geweldig. Mooi gezongen, een goede Engelse dictie, en de zangeres had een leuke interactie met het publiek. Het zag er nog aardig uit ook.

Kortom, een uitstekend initiatief!

Verder Bericht

Vorige Bericht

2 Reacties

  1. bebob 25 december 2007

    Hé, stonden we misschien naast elkaar te fotograferen?
    Ik vond het vreselijk, te luid, en vreselijk ‘on-Nederlands’.

  2. Haren Foto 26 december 2007

    @Bob: Heb geen andere fotograaf gezien, maar ben ook maar kort bezig geweest. Schoot snel een paar plaatjes met m’n compact camera en ging toen weer verder met kerstinkopen ;-)
    Misschien zong ze anders (luider) toen jij er was. Of onze smaken verschillen gewoon, dat kan natuurlijk ook. Dat het “onnederlands” is vind ik geen diskwalificatie, integendeel. Ik ben Rita Verdonk niet ;-)

© 2024 - Haren in Foto's