BP

Volgens Haren de Krant is er in de nacht van vrijdag op zaterdag brand gesticht bij het BP-station aan de Emmalaan. In het bericht wordt haarfijn uitgelegd hoe de brand werd gesticht. Ook handig voor vandalen die nog niet weten hoe je zoiets aanpakt; Haren de Krant levert een prima handleiding.

Gelukkig ontstond er geen vuurzee en bleef de schade beperkt tot een tankunit. Die is inmiddels ‘ingepakt’. Op de website is geen foto geplaatst, misschien dat ik er straks even kijk of er een plaatje van te schieten is.

Het bericht herinnerde me eraan dat ik in m’n digitale schoenendoos nog een foto van het BP-station bij nacht had liggen. Heb die even opgediept en opgepoetst. Voila.

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

1 Reactie

  1. Gelkinghe 10 februari 2008

    Ik heb zo’n idee dat de dader op video staat. Die video zal de politie nu ook wel aan het oppoetsen zijn.

© 2024 - Haren in Foto's