4 Mijl

Afgelopen zondag had ik me laten inhuren als fotograaf om bij sporthal De Bam teamfoto’s te maken van aan de 4 Mijl van Groningen deelnemende bedrijventeams. Meer dan 100 van dergelijke foto’s heb ik gemaakt; het was een drukte van jewelste op het pleintje voor de Bam. Aardig om te doen vanwege de leuke interactie met enthousiaste sporters.

Wegens andere verplichtingen heb ik van de loop verder niets gezien en er dus ook geen foto’s van gemaakt. Wel zag ik dat aan het eind van de middag de rust in Haren was weergekeerd. Slechts een enkel stilleven getuigde van de drukte eerder die dag. Zoals deze afvalbak aan de Jachtlaan, waar de lopers langskwamen van de Bam naar de start bij de Hortus.

En blijkbaar loop je lekker op bananen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's