Haren, station Haren

Sinds kort reis ik regelmatig met de trein, van Haren naar Groningen v.v. Dat is nog net te doen. Als je over grotere afstanden spoort dan is de trein toch wel een erg onaangenaam vervoermiddel, zo bleek mij onlangs weer eens toen ik van Schiphol terug naar huis reisde: nul privacy, schreeuwende kinderen, smerige wc’s (totaal verstopt, de urine reikte tot de enkels), en geen koffie (de Wagon Lits man, kom daar nog maar eens om).

Enfin, ik kom dus geregeld op station Haren, en dat leek me van de week eens een goede gelegenheid om een foto te maken, zodat ik het onaangename met het nuttige kon verenigen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

2 Reacties

  1. Bob 23 oktober 2008

    Loont dat de moeite, zo’n korte reisafstand met de trein? In de tijd dat je van huis naar station gaat + wachttijd + reistijd, kun je toch allang fietsend de stad hebben bereikt?

  2. Haren Foto 23 oktober 2008

    @ Bob: inderdaad, meestal fiets ik, maar ik ben eerlijk gezegd een beetje een mooiweerfietser; als het regent pak ik de trein.

© 2024 - Haren in Foto's