Imtech werkt aan het herstel

Zo’n 120 dagen geleden meldde de gemeente Haren in een persbericht dat heel Haren weer was opgeruimd na de Project X-rellen, en alle schade was hersteld. Alle schade? Nee, een kleine lantaarnpaal bleef moedig weerstand bieden aan de Imtechnici, en hield de herinnering aan de ongeregeldheden hardnekkig levend.

De lantaarnpaal op de kruising van de Prins Bernhardlaan en de Oude Hoflaan had zich kort na de rellen weliswaar moeten laten welgevallen dat de Imtech-mannen een sticker plakten om te melden dat ze aan het herstel van de paal werkten, maar daarna had het stuk straatmeubilair zich toch maar mooi al zo’n vier maanden aan de techneuten weten te onttrekken.

Nu was dat niet zó moeilijk, want de lantaarnpalen aan de Oosterweg wisten ook vrij gemakkelijk van herstel door Imtech gevrijwaard te blijven.

Ondertussen kijkt onze voormalige vorstin stuurs de andere kant op. Waar ze overigens uitkijkt op een andere herinnering aan de rellen van 21 september: een afgeknapt boompje. Maar daar kan Imtech niets aan doen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's