Untriggerhappy

Wat is dat toch met onze bestuurders? Nadat eerder al wethouder Theo Sieling wat angstig zijn ogen dichtkneep tijdens het geven van het startschot voor de halve marathon van Haren, mocht nu burgemeester Bats de marathonschaatsers in Noordlaren wegschieten. En wat doet onze burgervader als hij de trekker overhaalt? Juist, zijn ogen dicht.

En dat terwijl hij vooraf aan de wedstrijdleider vertelde een geoefend schutter te zijn, al was het wel weer enige tijd geleden dat hij voor het laatst een pistool beroerde. In zijn douanetijd hanteerde Bats naar eigen zeggen regelmatig een Walther P5.

Hij herstelde zich snel, dat moet gezegd. Een tel later, toen de met vliegende start vertrokken schaatsers hem passeerden, had de burgemeester zijn ogen alweer wijd open.

Maar toch, onverschrokken schutters lijken ze niet te zijn, de Harense bestuurders. Terwijl we tijdens de project X-rellen wel wat vuurkracht hadden kunnen gebruiken ;)

Anderzijds is het misschien maar goed dat de collegeleden niet al te ’triggerhappy’ zijn. Daar komen alleen maar (politieke) ongelukken van…

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's