AH huisje

Een van de meest in het oog springende verweesde plekken in Haren is wel het verkrotte huisje bij de parkeerplaats van Albert Heijn in de Kerkstraat.

Ik ken het pand niet anders dan in deze vervallen staat. In 2008 meldde Haren de Krant dat er bij het Ahold-concern plannen zouden zijn om het huis “op korte termijn” te slopen. En een jaar later berichtte die krant dat de gemeente Albert Heijn zou gaan aanspreken op de verpaupering.

Inmiddels zijn we weer paar jaar verder, en veel lijkt er niet te gebeuren. De woning lijkt er op het oog ook niet echt bouwvalliger op te worden. Zo zou deze situatie nog wel eens jaren kunnen voortbestaan.

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

1 Reactie

  1. Gelkinghe 3 april 2011

    Kraken maar!

    (Oh nee, dat mag niet meer van mensen die totaal niets aan leegstand doen.)

© 2024 - Haren in Foto's