Coulrofobia in Haren?

Alsof er collectieve coulrofobia heerst in Haren. Zo rustig was het vanmiddag bij de kraam van Haren FM op het Raadhuisplein. De lokale zender verzorgt vandaar onder het motto “Aan de slag voor een lach” een speciale live uitzending die in het teken staat van Cliniclowns, die (ernstig) zieke kinderen een lach willen bezorgen.

Clowns waren er niet in de Haren FM-kraam, dus ook wie aan de genoemde fobie lijdt, kan zonder gevaar naar het Raadhuisplein komen om tegen een geringe vergoeding voor het goede doel een plaat aan te vragen of anderszins te doneren. Zo kunnen kinderen worden geschminkt, is er een verhalenvertelster voor kinderen, en worden door de lokaal bekende cabaretier Arno van der Heyden drie fraaie foto’s van Peter Paul Luiken (Haren in Beeld) geveild.

De live uitzending duurt nog tot acht uur vanavond. De tent van Haren FM is te vinden naast Intermezzo.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's