Rabenhaupt-regatta

Tegelijkertijd met de 2 mijl zwemmen over het Paterswoldsemeer vond op dezelfde plas het NK zeilen in de zogeheten 2.4 mR klasse en de Rabenhaupt-regatta plaats. Geen ideale afstemming tussen triathlonvereniging (organisator van de zwemwedstrijd) en de zeilvereniging dus, maar met enig passen en meten konden beide evenementen toch plaatsvinden zonder dat men in elkaars letterlijke vaarwater zat.

Oplettende lezers zullen nu opmerken dat beide wedstrijden zich alweer enige tijd geleden afspeelden, en inderdaad: het was op 26 augustus. Door verschillende oorzaken zijn de foto’s even in de digitale schoenendoos blijven liggen, alwaar ik ze zojuist weer tegenkwam.

De herfst wierp zijn schaduw die zondag reeds voorzichtig vooruit, met afwissend zonneschijn en felle regenbuien, zo nu en dan begeleid door wat gerommel en enkele bliksemschichten. Spannend licht en dito luchten derhalve – reden waarom ik alsnog een paar foto’s op dit blog plaats, onder het motto beter laat dan nooit.

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's