Zestienkwadraat

Om haar 100-jarig bestaan luister bij te zetten, organiseerde watersport-vereniging De Twee Provinciën dit weekend een groots zeilevenement voor Zestienkwadraten. Maar liefst 80 wedstrijdboten uit deze klasse kwamen naar het Paterswoldsemeer om gisteren en vandaag aan vier wedstrijden deel te nemen.

Zaterdag was het bij gebrek aan wind veelal meer dobberen dan wedstrijd-zeilen, maar dat werd vandaag ruimschoots goedgemaakt door een stevige bries.

Helaas was ik niet in de gelegenheid om de indrukwekkende armada van 80 Zestienkwadraten die ik zag varen op de foto vast te leggen, en toen ik wel kon fotograferen waren de boten grotendeels uit mijn zicht verdwenen. Daarom ‘slechts’ een paar foto’s van een afgedwaalde 16m2.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's