Als het kalf bijna verdronken is…

Passanten troffen vanmiddag omstreeks drie uur aan de Noorderzanddijk in Haren een kalf in de sloot aan. Het dier, dat nog pas enkele uren oud bleek, kon niet zelf uit het water komen, en leek aan het eind van zijn krachten.

Toen op een nabijgelegen boerderij niemand bereikbaar leek, werd de brandweer gewaarschuwd. Voordat deze echter ter plekke kwam, bleek toch iemand op de boerderij aanwezig, die de eigenaar van het dier kon optrommelen. Deze arriveerde na circa een kwartier en kon het onfortuinlijke diertje snel uit zijn benarde positie bevrijden.

Verder Bericht

Vorige Bericht

4 Reacties

 1. Trotse zus 18 augustus 2012

  goed bezig broertje!!!!!

 2. Maarten 18 augustus 2012

  Hallo,

  Is het ook mogelijk om hier foto,s van te krijgen?, ik ben namelijk de gene geweest die kalf uit het water heeft gehaald.

  Groeten Maarten

  • Haren in Fotos 18 augustus 2012 — Berichtauteur

   Beste Maarten,
   In principe is dat mogelijk, een beetje afhankelijk van je wensen. Ik heb een email gestuurd naar het adres dat je hebt ingevuld, om te informeren wat je wil. Als die niet aankomt, stuur dan even een email naar harenfoto@bijschrift.nl svp.

 3. dieteke 18 augustus 2012

  He stoere b(r)oer,
  Goed bezig!!
  X je sis uit Haren

© 2024 - Haren in Foto's