Sommer in Holland

Ze stonden er wat verlept bij afgelopen vrijdag, schuilend in een bushokje langs de Rijksstraatweg, zo ongeveer ter hoogte van de Dilgtweg. Ja, het regende wel erg hard. Maar om nu smalend te doen over de Sommer in Holland, dat ging de twee echtparen uit Emden wat te ver.

Gisteren, toen ze vanuit hun woonplaats naar Stadskanaal waren gefietst, was het best lekker weer. Vandaag gingen ze vanuit Knoal verder naar Groningen, en morgen weer terug naar Emden.

Van Haren hadden ze niet veel meegekregen. Teveel regen. Zóveel dat ze besloten hadden om even te schuilen onder deze abri. Niet dat het ernaar uitzag dat het snel droog zou worden. Dus stapten ze na de foto maar weer op hun fietsen. Beschermd tegen de regen door hun capes. Fleurige capes. Toch nog een beetje zomer…

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's