Wij hielden van orahanje…

Wat zijn we toch een volk… Eerst zouden “we” wel even Europees kampioen worden (een volkomen ongefundeerd optimisme overigens, of het moet al zijn dat het Nederlands elftal met ontsierend vechtvoetbal op het WK 2010 een onterechte finaleplaats wist te bereiken). En nu, na één verloren wedstrijd – oké, tegen de armzalige Denen, en ja, het spel was niet geweldig, en inderdaad, Van Persie speelde wel erg knullig – kunnen “ze” er niets meer van.

Kerkstraat, voor de pub

Dus geeft de Oranje-fan zich nu massaal over aan defaitisme, cynisme en gekanker op spitsen, verdedigers en bondscoach. En de smakeloze oranje prullaria die eens zo fier de gevels, auto’s, fietsen en wat dies meer zij van voetballiefhebbers sierden, eindigen in de goot.

♫ ♪  Wij hielden van Orahanje… ♪ ♫

Rijksstraatweg
Onnerweg (2x)
Rijksstraatweg
Nogmaals voor de pub in de Kerkstraat
Bij de sportshop in de Brinken geloven ze er ook niet meer zo in
En dit vindt de bekende speelgoedketen van Oranje: in de opruiming, weg ermee!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's