Wildernis

Is dit het nieuwe buitenbad van Haren?

Nee, het is natuurontwikkeling in de Harener Wildernis. Erg natuurlijk ziet het er nog niet uit, maar zoiets heeft tijd nodig. Ik dacht eigenlijk dat het al aardig natuurlijk was in deze wildernis, maar het kan blijkbaar altijd nog natuurlijker.

Het grote bord detoneert wel een heel klein beetje met het begrip ‘wildernis’.

Minder opvallend is het bordje Verboden Toegang. Dat staat wel op een vreemde plaats – daar waar je het gebied alleen kunt betreden als je tot je knieën door de sloot waadt – en is dus volstrekt overbodig. En op de plaats waar je, via een verhard weggetje, de wildernis zomaar kunt inlopen, is geen bord te bekennen. Niet alleen de natuur moet dus nog even zijn best doen. Ook voor het Groninger Landschap is nog wat werk aan de winkel.

Verder Bericht

Vorige Bericht

1 Reactie

  1. Gelkinghe 26 oktober 2009

    Zeker weten dat het geen kunstproject is? :-)

© 2024 - Haren in Foto's