Drukke avond brandweer

Het was een drukke avond vanavond voor de vrijwillige brandweer van Haren. Eerst was er een oefening, waarbij een groot bedrijfsongeval aan de Dilgtweg werd gesimuleerd. Nog maar net terug in de kazerne (een brandweerman vertelde dat hij net z’n pak had uitgedaan) kwam er een melding van een ernstig gaslek aan de Jachtlaan, vlakbij de Bam. Dat was omstreeks kwart voor negen.

Al snel was duidelijk dat deze calamiteit nog wel even zou duren, en werd de Jachtlaan met hekken afgezet.

En terwijl de brandweer bezig was op de Jachtlaan, kwam er om ongeveer kwart óver negen een melding van een buitenbrand bij obs De Linde, aan de Hertenlaan. Hemelsbreed nog geen 300 meter van het gaslek aan de Jachtlaan vandaan. De brandweer is om de school gelopen en erin geweest, maar kon geen vuur ontdekken.


(Klik hier voor een kaartje)

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's