Straks, als het zomer is…

Straks, als het zomer is…. Dan ligt ligt dit grasveld bij De Lijte aan het Paterswoldsemeer weer vol met zonaanbidders.  Straks, als het zomer is, dan doet de exploitant van deze snackkraam goede zaken. Gaan friet en cola als warme broodjes over de toonbank.

Maar nu, nu de winter nog in onze botten zit en het voorjaar weliswaar op uitbreken staat, maar nog niet de grijsheid uit de lucht heeft weten te verdrijven, nu staat de frietkeet er triest en verlaten bij. Heerlijk. Er gaat niets boven een gesloten patatkraam in de winter, voor de melancholici onder ons.

Verder Bericht

Vorige Bericht

2 Reacties

  1. Gelkinghe Groninganus 14 maart 2012

    Voor een extra triest cachet zou je erheen moeten bij regenweer.

  2. Ton 7 april 2012

    Dit jaar Nieuw Personeel en Topkwaliteit Produkten en Altijd Open.

© 2024 - Haren in Foto's