Garages

Deze foto maakte ik een paar weken geleden. Na een weekje weg kan ik me met de beste wil van de wereld niet meer herinneren waar precies. Ik dacht in het schrijverskwartier. Had natuurlijk m’n phototrackr niet bij me.

 

UPDATE 8 mei:

Heb vanavond even rondgefietst om de locatie te zoeken. Na een minuut of twintig vruchteloos zoeken, bleek het te zijn in een steeg tussen de Van Veldekelaan en de Rijksstraatweg (naast de Renault-garage). Zie kaartje en streetview.

Verder Bericht

Vorige Bericht

2 Reacties

  1. Haren in foto's 8 mei 2010

    @Bob: Dank voor het meedenken, maar het was niet aan de Potgieterslaan. Heb daar een paar jaar geleden wel een foto gemaakt van de garages waarop je doelt: http://harenfoto.web-log.nl/harenfoto/2008/03/jan-salie-garag.html.
    Heb vanavond wat rondgefietst en vond uiteindelijk de locatie, tussen Van Veldekelaan en Rijksstraatweg (zie update).

© 2024 - Haren in Foto's