BP gesloopt

Het BP-station aan de Emmalaan, dat begin dit jaar definitief de deuren sloot, ligt tegen de vlakte. De bovengrondse installaties, pompeilanden, shop en wasboxen zijn in een paar dagen tijd volledig gesloopt. De ondergrondse onderdelen, tanks en leidingen, volgen nu.

Nog even, en er is niets dat eraan herinnert dat hier al sinds begin jaren ‘70 een benzinestation was gevestigd.

Zoals bekend, moet het tankstation wijken omdat het huurcontract niet werd verlengd door de grondeigenaar, die tevens eigenaar is van het naastgelegen Nescio-hotel. Deze Frans Kappenburg wil op de plek van het BP-station een nieuw hotel bouwen, en op de plek van het huidige hotel een drietal appartementengebouwen, waarvan de toekomstige (seniore) bewoners diensten kunnen afnemen van het nieuwe hotel, zoals maaltijdvoorzieningen en huishoudelijke services.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's