Werkzaamheden Boeremapark in volle gang

IIn het Burgemeester Boeremapark wordt weer volop gewerkt. Nadat eerst de vijver was uitgebaggerd, wordt er nu een regenwaterafvoer aangelegd vanaf de Lokveenweg.

Daartoe zijn de grasperken aan weerszijden van die Lokveenweg nu volgestouwd met materialen en machinerie.

Deze werkzaamheden maken deel uit van een groter project, namelijk het vervangen van de riolering in de Lokveenweg en de Stationsweg. Deze klus wordt dit voorjaar en deze zomer uitgevoerd door de firma Hemmen uit Emmen.

UPDATE 28/1:
De gemeente laat vandaag weten dat volgende week (de week van 31 januari) wordt begonnen met het vervangen van de beschoeiing langs de vijver in het Boeremapark. Daarnaast worden de steigers vervangen en het bruggetje hersteld. Deze werkzaamheden vinden zoveel mogelijk vanaf het water plaats. De verwachting is dat deze werkzaamheden rond 25 april zijn afgerond.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's