Nieuwe functie parkeerplaats Nescio-hotel

Zoals het leegstaande, steeds verder verloederende Nescio-hotel tijdelijk (?) een andere functie heeft gekregen (als quarantaine-opvang voor – mogelijk – met corona besmette asielzoekers), zo heeft ook het bijbehorende parkeerterrein, achter het BP-tankstation, momenteel een nieuwe bestemming. Het fungeert nu als opslagterrein en uitvalsbasis voor wegwerkzaamheden aan de A28 tussen Haren en Groningen.

Er liggen bergen aarde en steen opgeslagen, en voertuigen van het bedrijf dat de verkeersstromen tijdens de werkzaamheden in goede banen leidt (STN, Save Traffic Nederland) staan hier te wachten tot ze hun kunstje mogen vertonen.

Hotel en parkeerplaats kunnen tijdelijk voor andere doeleinden worden gebruikt dan waarvoor ze oorspronkelijk waren bedoeld omdat de uitbater van het Nescio-hotel in april vorig jaar failliet ging.

Zoals bekend, werkt de eigenaar van het pand en het terrein aan plannen voor de bouw van een nieuw hotel (ongeveer op de plek van het huidige tankstation) en van een appartementengebouw (op de plaats van het huidige hotel).

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's