Fraaie versiering

In de Kerkstraat hangen, naast de Dorpskerk, vrolijke gekleurde lampionnen. Niet met een kaarsje erin, ook al is het vandaag Sint Maarten. De fraaie versiering is wellicht aangebracht door winkeliersvereniging Ondernemend Haren, die in afgelopen zomer voor oranje banieren zorgde, en vorig jaar zomer voor witte lampionnen. Maar mogelijk is het ook een initiatief van de beheerder van de Dorpskerk. De lampionnen hangen namelijk alleen op het terrein van de kerk.

Hoe dan ook, herfstig Haren fleurt aardig van op van deze kleurige lampionnen en dat kunnen we in deze corona-tijden wel gebruiken. Zeker op de dag dat de er vanwege corona-risico’s geen Sint Maarten kon worden gelopen bij de Harener winkeliers, die hun nering reeds om 5 uur sloten om teleurstellingen te voorkomen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's