Nieuwe S.T.A.R.S. aan het firmament

In het pand waar jarenlang keukenbedrijf Folkert Konings zat, en waar na het faillissement van die keukenzaak korte tijd een nooit echt van de grond gekomen kappersgroothandel en dito crêperie gevestigd waren, huist sinds enige maanden trainings- en fitnesscentrum S.T.A.R.S. De entree van de sportschool, die als officiële adres Jachtlaan 5 heeft, bevindt zich aan de achterzijde van het parkeerterrein van Albert Heijn.

S.T.A.R.S. onderscheidt zich van andere fitnesscentra door een persoonlijke aanpak. Wie een abonnement afsluit krijgt een persoonlijke begeleider, met wie men één of meerdere keren per week een personal training afwerkt.

Het trainingscentrum in Haren is de tweede vestiging van het bedrijf, dat ook in de Oosterstraat in Groningen zit. Inmiddels is, of wordt binnenkort, ook in Zuidhorn een vestiging geopend.

Veel reclame hebben we van S.T.A.R.S. nog niet gezien, en ook in de lokale media is aan de komst van dit nieuwe Harense bedrijf nog geen aandacht besteed.

Persoonlijk namen wij tijdens het boodschappen doen bij AH nimmer enige activiteit waar bij de achterburen van ‘s lands grootste kruidenier, maar alleen al door de verlichting van het pand maakt het fitnesscentrum een levendiger indruk dan de wat schimmige crêperie ooit heeft gedaan.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's