Hoogwater

Hoewel de nationale media amechtig hopen op een watersnoodramp van liefst bijbelse proporties, valt het met het hoge water eigenlijk erg mee. Natuurlijk moeten er wat maatregelen genomen worden om de hinder te minimaliseren, maar tot grote overlast heeft het nergens geleid.

Aan de Oosterbroekweg, nabij de Drentse Aa, zijn twee paarden ingesloten door het water

Polder De Onlanden tussen Paterswolde en Peize is onder water gezet als overloopgebied

Spectaculaire beelden aan de oever van het Paterswoldsemeer, waar de stormachtige wind tot hoge golven leidde die met veel geweld over de boorden sloegen

Het hoge water in het Noord-Willemskanaal noopte tot het versterken van de kade bij de rotonde aan het einde van de A28-afrit; daar wordt ook zand geladen om elders zwakke plekken in kades en dijken te versterken

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's