Protserige Porsches parkeren pontificaal op de stoep

Dan is het zondag, mooi weer, en vanwege de corona-crisis gelden er allerlei beperkingen. Wat doe je dan als burger, die al een paar weken aan huis gekluisterd is? Je maakt een ritje op je motor, je rijdt een tochtje op je racefiets of peddelt een rondje op je gewone fiets. Het was best druk in het centrum van Haren, zeker in het licht van de corona-maatregelen.

Naast de motoren en (race)fietsen, reden er ook veel pleziervoertuigen over de Rijksstraatweg. Oldtimers of andere auto’s die niet voor dagelijks gebruik dienen, maar om lekker mee te toeren en te show off-en.

Zoals deze protserige Porsches – toch een beetje de poor man’s Ferrari – waarvan de eigenaren ook een ijsje haalden bij Intermezzo, en die hun bolides pontificaal op de stoep parkeerden, zich zoals het Porsche-rijders betaamt niets aantrekkend van welk parkeer- of ander verbod dan ook.

En de politie? Die reed erlangs en keek ernaar.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's