Na de brand

Het was, samen met die bij HEAS in 2011, een van de grootste branden uit de geschiedenis van Haren: de verzengende brand afgelopen juni in het pand van Mango Mobility en garage Stern Point aan de Emmalaan.

Hoe intens het vuur was, blijkt ook nu nog uit de zwartgeblakerde paaltjes bij een boom langs de Emmalaan. Het moet voor de bewoners van de aanliggende woningen een beangstigende ervaring zijn geweest.

Inmiddels is heel het uitgebrande pand gesloopt. Heel het pand? Nee, één pilaar heeft manmoedig stand gehouden tegen de slopershamer, en is fier overeind blijven staan.

Het is nog niet bekend wat er gaat gebeuren met het bijna 5000 vierkante meter grote perceel, dat een bedrijfsbestemming heeft. Iets voor Albert Heijn? Of zou een projectontwikkelaar het voor elkaar kunnen krijgen de bestemming te wijzigen naar wonen, om er een fraai appartementengebouw neer te zetten?

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's