Hubertushof

In de elleboog van de Hubertushof ligt wat verscholen de toegang tot een complex prachtige, oude garageboxen. Met houten, openslaande deuren, in plaats van moderne metalen kanteldeuren. Een beetje verveloos, hier en daar. In verschillende tinten wit geschilderd, en dan een enkele deur in grijs of groen, alsof de eigenaar zich wil afzetten tegen de massa. Of de gekozen kleur gewoon mooier vond, natuurlijk.

Aan de zijkant wordt het complex afgesloten door de zijmuur van een van de huizen aan de Hubertushof. Om in stijl te blijven heeft de eigenaar daarvan het wit van de zijmuur ook wat verveloos laten worden. Het matcht prachtig bij de garagedeuren.

Ernaast het schoon metselwerk van een muur van een schuur of bijkeuken, met twee kliko’s ertegen, en aansluitend een wat scheef geschoren heg. Een woest uitwaaierende boom of struik completeert het beeld.

Prachtig.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's