Lekkere luchten bij de A28

Fraaie luchten tonen zich als ik langs Sassenhein wandel richting het westen. Als ik het fietspad langs de A28 bereik, staat de zon inmiddels zo laag dat hij door bomen en hoge struiken schijnt. Ik zou aan de westzijde van de snelweg willen zijn, maar een sloot, een vangrail, voortrazend wegverkeer, een betonnen middengeleider, opnieuw langsscheurend verkeer, weer een vangrail en een sloot vormen een onneembare barrière. En lopend ga ik de overkant via de officiële route – het viaduct bij de Meerweg of het tunneltje bij de Oosterbroekweg – nooit halen voor de zon onder de horizon is gezakt. Daarom neem ik toch maar wat foto’s vanaf het fietspad aan de oostzijde…

Morgen een andere reeks foto’s vanaf dezelfde locatie.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 - Haren in Foto's