Vlag op vlag

oranjevlag_DSC7088Hoewel het Nederlands voetbalelftal het onverwacht goed doet op het WK – qua resultaten dan, niet qua spel – is het aantal uitbundig met oranje parafernalia versierde panden zeer beperkt. Niet alleen in Haren, in het hele land schijnt het vlagvertoon achter te blijven bij wat gebruikelijk was bij recente wereld- en Europese kampioenschappen.

Ongetwijfeld speelt het echec van 2012 een rol bij de laaggespannen verwachtingen. En nu de resultaten meevallen (en velen alweer dromen van een finale of zelfs het kampioenschap) zie je niet opeens meer huizen oranje kleuren. Zoals mensen daags tevoren op basis van de weersverachting besluiten om een dagje naar het strand te gaan, en niet op basis van het actuele weer op de dag zelf. Zoiets.

oranjevlag_DSC7088

De bewoners van dit pand op Felland houden het eenvoudig bij een vlag aan de mast. Maar wel een bijzondere vlag: een wapperend afgebeelde driekleur op een oranje ondergrond.

[googlemaps width=640 height=200]

Dit bericht is geplaatst in Aan de mast met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.